Velkommen til Lions Club Kolt-Hasselager

Den lokale Lions klub i Kolt-Hasselager er en del af den verdensomspændende Lions organisation, som gennem sit virke skaffer midler, der doneres til lokale, nationale og internationale formål.

Klubben har p.t. 21 medlemmer, som mødes 1. og 3. torsdag i måneden til klubmøde på lokalcenter Koltgården, hvor klubbens arbejde planlægges og medlemmerne informeres om de forskellige aktiviteter.

Hjemmesiden giver information om klubbens aktiviteter, klubbens organisation, donationer og  medlemmer og på siden 'Søg om støtte' kan du se hvordan du søger om støtte fra Lions Club Kolt-Hasselager.

Vi håber du vil finde den information du har behov for og ellers er du altid velkommen til at kontakte klubbens præsident Lars Nielsen mail

Lars Nielsen, præsident

Lars Nielsen Præsident