Information om Lions Club Kolt-Hasselager

Vores klub tæller i dag 22 medlemmer men vi vil gerne op på 27 - 30 medlemmer.

Klubmøder:
Vi holder møde 2 gange om måneden den 1. og 3. torsdag fra kl. 19.00 til ca. 22.00. Møderne starter med en sang, derefter spisning og til slut klubmøde. Nogle gange om året deltager vores koner/kærester i møderne, som disse aftener har et mere socialt præg. Efter det officielle klubmøde er der almindelig kammeratligt samvær som hver enkelt nu har tid og lyst til. Der er ingen møder i sommer- og julemånederne, uge 07 og uge 42. Dvs. der er ca. 18 møder om året.

Hvad koster det:
Kontingent er pt. Kr. 600,- pr. halvår. Spisning koster typisk Kr. 100,-

Aktiviteter:
Vores primære aktiviteter er Århus Kræmmermarked, som normalt afholdes i Kr. himmelfarts dagene, bankospil i KHIF Hallen i november måned, Skt. Hans bål på Bavnehøjen og Juletræstænding på butikstorvet i Kolt den første lørdag i december måned.  Nogle år arrangeres bagagerumsmarked ved SuperBrugsen i Kolt i april og september.

Hvor meget arbejde:
Det er muligt at planlægge sin deltagelse i de enkelte aktiviteter som man vil. Dvs. man kan være aktiv i de indledende forberedelser som primært vil være hjemmefra og mindre aktiv på  aktivitetsdagen eller man kan være aktiv på aktivitetsdagen og mindre aktiv i forberedelserne.

Aktivitet organisation:
Alle aktiviteter styres i respektive udvalg i henhold til klubbens retningslinjer. Udvalgsposter fastlægges ved klubårets start og du kan ved ønske om udvalgsposter planlægge hvilke aktiviteter du har tid og lyst til at deltage i det kommende klubår.

Er du interesseret?
Vi håber at ovenstående og den øvrige information på hjemmesiden har vakt din interesse for medlemsskab og du er meget velkommen til at kontakte nedenstående medlemsudvalg eller et af klubbens øvrige medlemmer for en uforpligtende snak.

Medlemsudvalget
Lions Club Kolt-Hasselager