Banko

Julebanko

Hvert år den sidste søndag før første søndag i advent arrangerer vi et KÆMPE bankospil i KHIF Hallen.
Bankospillet er en vigtig indtægtskilde for klubben og det er kun muligt for os at gennemføre aktiviteten fordi mange sponsorer i lokalområdet velvilligt stiller præmier til rådighed og fordi lokalbefolkningen møder talstærkt op for at deltage i spillet.

Fra Lions Club Kolt-Hasselager takker vi såvel sponsorer som de fremmødte for den store støtte. De har derved bidraget til, at vi kan udlodde de årlige støttebeløb til velgørende formål, primært i lokalområdet men også nationalt og internationalt.

Aktiviteten gav i 2018 et overskud på i alt 22.449 kr. Selve bankoregnskabet gav et overskud på 17.990 kr. Her kan du se regnskabet

I 2019 blev bankospillet afviklet søndag d. 24. november med over 400 gæster i KHIF-hallen.

Gevinsterne til bankospillet i 2019 blev skænket af disse sponsorer:
Sponsorliste 2019

Banko billeder